HİZMETLERİMİZ

Kalıp Tasarımı(CAD/CAE)

Firmamız kalıp tasarımlarını bünyemizde bulunan lisanslı Cad/Cae programları ile yapılmaktadır. Kalıp Tasarımı (CAD-CAE) işlemleri alanında uzman personelimiz tarafından yapılmaktadır.

Cnc İşleme

Yüksek kaliteli malzemelerle yapılan işlemlerde tasarımlarınız en iyi şekilde hazırlanmaktadır. CNC işleme alanında modern makinalarla hizmet sunmaya ve değerli müşterilerimize destek vermeye devam ediyoruz.

Fikstür ve Ekipman İmalatı

Fikstür ve ekipman imalatı oldukça önemlidir. Bunun nedeni fikstür imalatının çok kilit noktalarda kullanılabilmesinden kaynaklanmaktadır. Firmamız tüm envanter ve fikstür imalatını özenle yapmaktadır.

Cnc Programlama (CAM)

CNC Program(CAM) uzman personellerimiz tarafından lisanlı CAM programları ile yapılmaktadır. CAM programları sayaesinde hassas ve hızlı bir şekilde işleme yapabilmekteyiz.

Cnc Tel Erezyon

CNC Tel erezyon kısaca, metalin üzerinde yüksek yoğunlukta elektrik akımı geçirilen bir tel vasıtası ile kesme işlemidir. Milimetrenin 1000 de 1 ine kadar hassas kesim yapılabilmektedir.

Kalıp İmalatı (Döküm ve Trim)

Kalıp imalatı işlemi oldukça dikkat isteyen bir iştir. Bu kalıplar seri üretime geçerek her alanda kullanılabilmektedir. Firmamız aynı zamanda döküm ve trim hizmeti de sunmaktadır.

Kalıp Montajı ve Alıştırılması

Kalıp montajı ve alıştırması kademeli bir işlemdir. Her anında dikkat gerektirmektedir. Firma olarak işimizi ciddiye alarak her noktayı en doğru şekilde yapmaktayız.

Kalıp Tadilatı

Kalıp tadilatı yıpranan veya çeşitli ölçüsel nedenlerden ötürü değişiklik yapılması gereken kalıplara uygulanmaktadır. Firmamız bu konuda müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmakta ve her geçen gün kendini geliştirmektedir.